HC Vaslui – Steaua, astăzi, ora 18.15: Umpleți sala!


Handbaliștii Vasluiului fac apel la public să fie în număr cât mai mare la meciul cu Steaua, astfel încât la final să se bucure împreună de un nou succes.

HC Vaslui are parte de un obstacol important în etapa a 11-a, întâlnind liderul la zi, Steaua București. Meciul este unul cu încărcătură aparte, mai ales că vasluienii nu au pierdut niciodată acasă în fața echipei bucureștene.

Steaua a ajuns la Vaslui optimistă și dornică să-și consolideze poziția de lideră, încurajată de victoria obținută etapa trecută în fața echipei campioane, Dinamo.

De partea vasluiană, jucătorii sunt rezervați în declarații, dar speră să facă un meci bun, care să le aducă un rezultat pe măsură.

”La Călărași am făcut cel mai bun meci al nostru din deplasare din actualul sezon, însă am fost neinspirați în anumite perioade. Sper să fi învățat din greșelile acelui meci și să obținem un rezultat bun cu Steaua. Cine spune că Vasluiul este victimă sigură se înșeală”, a spus Gabriel Bujor.

Partida este arbitrată de cuplul Claudiu Belean – Valentin Călina, aceiași care au arbitrat Vasluiul în fața HC Odorhei.

În ultimele cinci jocuri directe, formația pregătită de Bogdan Pralea și Alexandru Acsinte a obținut patru victorii, cea mai recentă fiind în martie anul acesta, când Vasluiul s-a impus pe terenul Stelei, scor 20-18.


Leave a Reply

%d bloggers like this: