HC Vaslui-Steaua, joi, ora 18.15: Putem fi buturuga mică!


Bogdan Pralea speră ca, în fața Stelei, HC Vaslui să se mobilizeze exemplar și să fie surpriza Ligii Zimbrilor.

HC Vaslui întâlnește în etapa a 11-a a Ligii Zimbrilor liderul la zi, Steaua, echipă care în etapa trecută a învins campioana, Dinamo. Antrenorul-jucător Bogdan Pralea este conștient de forța adversarei, însă mizează pe o mobilizare exemplară a grupului, astfel încât la ora jocului să ofere tot ce are mai bun.

“Steaua vine la Vaslui cu un moral foarte bun, fiind acum liderul ligii naționale. Este echipa cu cel mai frumos handbal în acest moment. Deși mulți nu ne dau nicio șansă la acest meci, îmi doresc ca, joi, HC Vaslui să fie buturuga mică. Din nou fac un apel la publicul vasluian să vină alături de noi. Avem mare nevoie de susținere!”, a spus Bogdan Pralea.

Referitor la jocul de la Călărași, tehnicianul crede că echipa vasluiană trebuie să se concentreze un pic mai mult: “A fost un meci destul de echilibrat și cred că, dacă am fi fost mai atenți la finalizare și mai inspirați în poartă, fi fost altul rezultatul. În ciuda acestei înfrângeri, rămân la fel de optimist pentru meciul cu Steaua, având în vedere dăruirea de care au dat dovadă în teren băieții noștri la Călărași. Doar puțină șansă ne-a lipsit”.

Partida HC Vaslui – Steaua are loc joi, de la ora 18.15, la Sala Sporturilor, prețul biletului fiind 10 lei.


Leave a Reply