“Hora din Străbuni” s-a desfășurat în cele mai bune condiții


În perioada 2-6 august, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui au acționat pentru ca manifestările festivalului internațional de folclor “Hora din străbuni” să se desfășoare în cele mai bune condiții. Jandarmii au asigurat măsurile de ordine la acțiunile cultural-artistice organizate de autoritățile locale și au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. Ei au colaborat cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență atât pentru realizarea dispozitivelor, cât și pentru asigurarea fluenței circulației.
Efective ale IJJ au asigurat măsurile de ordine la spectacolele organizate în Centrul Civic și Teatrul de Vară, precum și pe traseele de deplasare ale participanților.
Pe parcurs, nu s-au înregistrat niciun fel de incidente în ceea ce privește ordinea și liniștea publică, asfel încât jandarmii nu au aplicat nicio sancțiune contravențională. Participanții la manifestări au dat dovadă de spirit civic, respectând întocmai recomandările organizatorilor și forțelor de ordine.


Leave a Reply

%d bloggers like this: