Iacob lasă Vasluiul pentru Constanța


Sandu Iacob

Sandu Iacob a ajuns la un acord cu HC Dobrogea Sud Constanța, iar în cursul zilei de astăzi va fi oficializată înțelegerea. HC Vaslui urmează să numească un nou antrenor principal.

După mai bine de patru ani, Sandu Iacob părăsește HC Vaslui pentru o ofertă mai tentantă de la HC Dobrogea Sud Constanța, unde are posibilitatea de a fi principal și în competițiile europene. În cursul zilei de astăzi va fi parafată înțelegerea, care va fi oficializată printr-o conferință de presă.

În aceste condiții, oficialii grupării vasluiene încearcă să aducă un nou antrenor principal, astfel încât să pregătească foarte bine partea a doua din turul campionatului.

Plecarea tehnicianului de 40 de ani survine într-un moment delicat pentru echipa vasluiană, care ocupă locul 10, cu nouă puncte, după primele opt etape.

Sandu Iacob a ajuns la Vaslui din postura de jucător, fiind artizanul readucerii handbalului vasluian în Liga Națională, unde a mai îmbrăcat pentru un sezon tricoul de jucător, după care a preluat banca tehnică.

În primul său sezon ca tehnician, tânărul antrenor a reușit să mențină echipa în prima ligă, după barajul de la Brașov, iar în al doilea sezon a ”explodat”, reușind să poziționeze Vasluiul pe locul 6 în sezonul regular, pentru ca după play-off să încheie pe 8, iar pe Gabriel Bujor să-l transforme în golgheter.


Leave a Reply

%d bloggers like this: