În febra pregătirilor


Sportivi de la CS “Karate Kensei” Vaslui au participat la un stagiu tehnic de karate tradițional, organizat la Târgu Mureș. Timp de patru zile, copii din toată țara s-au pregătit alături de sensei Constantin Roznov, centură neagră 5 dan.

În această perioadă, CS “Karate Kensei” Vaslui este angrenat în diferite stagii de pregătire. Primul cantonament de patru zile a fost la Târgu Mureș și Toplița, unde sportivi din toată țara au învățat o serie de noi elemente ale karate-ului tradițional, sub coordonarea sensei Constantin Roznov, centură neagră 5 dan. De la clubul vasluian au participat la acest stagiu tehnic 15 sportivi.
“Am beneficiat de condiții excelente de pregătire, într-o zonă superbă. A devenit o tradiție ca în fiecare vară să inițiem asemenea stagii. Este un prilej de promovare a karate-ului tradițional. Sunt convins că participanții au plecat cu noi cunoștințe”, a spus Constantin Roznov.
În perioada 7-13 august, sportivii de la CS “Karate Kensei” Vaslui se vor afla într-un stagiu de pregătire în zona Harghitei.


Leave a Reply