Încântat de organizare


Marin Barbu, președintele CIOFF România, a rămas uimit de excelenta organizare a Festivalul Internațional de Folclor “Hora din Străbuni”, având cuvinte de laudă și la adresa publicului. În prima seară a manifestării s-a consumat un moment inedit: o frumoasă vietnameză a cules minute bune de aplauze, după ce a interpretat piesa ”Acasă-i România!”.

Marin Barbu, Nea Mărin, cum este cunoscut din emisiunile de televiziune, a apreciat modul de desfășurare a Festivalul Internațional de Folclor “Hora din Străbuni”, în calitate de președinte al Comitetului Internațional al Organizatorilor Festivalurilor de Folclor (CIOFF) România.
El a urcat în prima seară pe scena Teatrului de Vară și a declarat că a venit la Vaslui cu entuziasm și cu bucuria că a găsit aici o echipă de extraordinară de organizatori și un public minunat: “Nu cred că sunt mai mult de trei-patru județe în țară unde să existe o asemenea colaborare între primărie, Consiliul Județean și Centrul Creației Populare. Mă înclin în fața dumnealor. Au făcut un lucru extraordinar pentru acest public minunat. Sunt oameni extraordinari. Peste tot, în Vaslui, pe stradă, am fost întâmpinat cu entuziasm, am făcut sute de poze. Rămâneți în inima mea. Nu mă așteptam să fie așa de bine organizat. Felicitări!”.

”Acasă-i România!”, interpretată de o vietnameză

O frumoasă vietnameză de la Grupul ”Au Co” a surprins publicul prezent în prima seară a Festivalului Internațional de Folclor ”Hora din Străbuni”. La finalul reprezentației, tânăra a început să interpreteze piesa ”Acasă-i România”, ridicând sala în picioare. O parte dintre spectatori au început să cânte împreună cu ea, oferind momentul special al serii.
”Mi s-a făcut pielea de găină. E ceva unic și felicitări, Vietnam, pentru surpriza plăcută!”, au declarat vasluienii prezenți la spectacol.
Întreaga fază s-a încheiat în uralele publicului.


Leave a Reply

%d bloggers like this: