A început Cupa Firmelor și Instituțiilor


Doar șase echipe s-au înscris în competiție, startul fiind dat de echipele Dedeman și Băieții de la Cablu.

O parte din companiile din Vaslui vor arăta, în perioada următoare, că se pricep la fel de bine la fotbal ca și la afaceri. Li s-au alăturat și formații care reprezintă instituții și care, în decursul timpului, au dovedit că mingea nu mai are aproape niciun secret.
Concret, Asociația Județeană de Fotbal (AJF) și Asociația Județeană de Minifotbal, alături de Direcția Județeană de Sport și Tineret Vaslui, organizează „Cupa firmelor și instituțiilor”, destinată angajaților companiilor și instituțiilor care doresc să desfășoare o activitate sportivă într-un cadru organizat.
„Ne aflăm la prima ediție a competiției. Dorim ca prin astfel de evenimente să le oferim participanților șansa de a se relaxa, de a uita puțin de problemele și targeturile de la locul de muncă. Noi venim cu oferta de a petrece timpul liber într-un cadru organizat deoarece punem la dispoziție un regulament de joc, arbitri profesioniști, un cadru medical și, bineînțeles, premii pentru primele trei locuri, dar și individuale. E nevoie de astfel de competiții pentru că așa se promovează mișcarea și stilul de viață sănătos”, a declarat Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui.
La prima ediție s-au înscris doar șase echipe, care vor juca în sistem fiecare cu fiecare. Organizatorii au anunțat că ușa rămâne deschisă, fiind așteptate în continuare firme sau instituții să participle la competiție.


Leave a Reply

%d bloggers like this: