Înfrângere, dar un test util


Sâmbătă, echipa de liga a patra AS Hușana Huși a făcut o deplasare la București pentru susținerea unui meci test în compania celor de la FCSB 2.

Hușenii spun că au rămas impresionați de ceea ce au văzut în capitală: “Cu un staff tehnic experimentat și implicat, în frunte cu Massimo Pedrazzini, coordonatorul Academiei FCSB, și Ilie Alexe, directorul Centrului de Copii și Juniori FCSB, având la dispoziție o infrastructură rar întâlnită în România, am rămas invidioși pe ceea ce am văzut. În legătură cu partida disputată, putem afirma că asupra prestației noastre și-a pus amprenta în mod serios drumul obositor, jocul pe o suprafață sintetică neobișnuită, dar și experiența net superioară a adversarului (FCSB 2 joacă în liga a treia). În astfel de condiții, considerăm că am făcut un joc bun, cu ocazii numeroase, afișând o bună disponibilitate la efort”.

Antrenorul hușenilor, Cătălin Nicolau, a declarat că a fost un adevărat test: “Scopul deplasării, acela de a ne pregăti, de a consolida relațiile de joc și de a vedea întregul lot în fața unui alt gen de adversar, a fost îndeplinit. Am folosit echipe diferite pe durata celor două reprize. Pentru prima, șapte jucători cu vârste de 15-16 ani, iar pentru cea de-a doua, preponderent jucători de 14 ani. A fost un test bun, pentru viitor, care arată poziția noastră într-un mediu fotbalistic atât de volatil”.


Leave a Reply