Înfrângere dureroasă


Handbalistele junioare III de la LPS Vaslui au fost nimicite de arbitri în meciul cu LPS Iași, scor 21-22.

Doi arbitri din Bacău au bifat un nou moment comic în handbalul juvenil. În loc să-și vadă de treabă, ei au venit la Vaslui cu teme precise, bătându-și joc de munca unor copii, care au părăsit parchetul Sălii Sporturilor în lacrimi.

Fluierașii s-au umplut de ridicol, preferând apostrofările din tribună în loc să lase cele două echipe să dovedească în meci cine e mai bună. Junioarele III de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au tras de ele și au condus la două goluri diferență, însă nu au fost lăsate să fie în fața LPS Iași, arbitrii eliminându-le pe capete sau anulând goluri perfect valabile.

Arbitrii și-au dorit să împace, pe final, ambele echipe, dictând o aruncare de la șapte metri pentru Vaslui la ultima fază a jocului, dar a fost ratată de gazde, astfel că ieșencele au plecat acasă cu toate puncte, scorul final fiind 21-22.

Cu acest rezultat, LPS Vaslui a coborât pe locul 3, cu opt puncte, cu două mai puține față de OK Sport Onești, ocupanta primului loc, și cu unul în minus față de locul secund, ocupat de CSȘ Bacău.


Leave a Reply