Întâlnire vasluiano-israeliană


Eduard Popica

Prefectura Vaslui și Consiliul Județean organizează astăzi o întrevedere la care vor participa oameni de afaceri israelieni interesați de dezvoltarea unor relații de parteneriat în județul nostru. Întâlnirea va include o sesiune de prezentare a relațiilor economice bilaterale și a oportunităților de investiții, urmată de o sesiune business-to-business între oamenii de afaceri vasluieni și cei israelieni.

“Este un foarte bun prilej pentru oamenii noștri de afaceri să inițieze sau să dezvolte parteneriate cu o comunitate foarte solidă din punct de vedere economic, și mă refer aici la statul Israel. Folosesc această oportunitate pentru a încuraja ferm firmele vasluiene și israeliene să-și extindă activitățile împreună. Vasluiul poate fi o zonă atractivă pentru companiile israeliene. Suntem interesați de consolidarea cooperării în activitățile de înființare de companii, în agricultură, precum și în celelalte sectoare economice”, a declarat prefectul Eduard-Andrei Popica.

La eveniment vor participa, între alții, Călin Coșar, președintele Camerei de Comerț și Industrie România-Israel, Matan Safran, Business Development Manager al Misiunii Comerciale de la Ambasada Israelului la București, deputatul Silviu Vexler, reprezentantul în parlament al Federației Comunităților Evreiești din România.


Leave a Reply

%d bloggers like this: