Investiții importante în comuna Lipovăț


Valerian Hriscu

Primarul Valerian Hriscu a obținut finanțare pentru a asfalta mare parte din drumurile satelor din comună. Valoarea investițiilor depășește un milion de euro.

Comuna Lipovăț se pregătește de noi investiții majore. Primarul Valerian Hriscu susține că, în perioada imediat următoare, 4,5 milioane de lei vor fi alocați pentru lucrări de infrastructură care vor schimba fața satelor.

”În prezent, lucrăm la betonarea drumului din interiorul localității Chițoc. Investiția se realizează cu fonduri de la Consiliul Județean. Se are în vedere modernizarea drumului de acces către tabăra Poiana Căprioarei. Acum, lucrăm la extinderea acțiunii de apă în același sat. Valoarea lucrărilor va fi de aproximativ 200.000 de lei”, a declarat Valerian Hriscu.

Cea mai mare bucurie a edilului din Lipovăț este viitoarea sală de sport: ”Am primit avizul PSI și așteptăm OK-ul pentru începerea lucrărilor”.

De asemenea, în scurt timp, 4,5 kilometri de drum din interiorul satului Lipovăț vor fi asfaltați. Valoarea investiției este de un milion de euro. În satul reședință de comună se va construi o școală nouă, cu opt săli de clasă și două laboratoare. Proiectul e în faza contestațiilor între constructori, însă sunt șanse ca lucrările să înceapă după puține zile.


Leave a Reply

%d bloggers like this: