ISJ, cu ochii pe Huși


Transferul unor elevi și acceptul dat unor șefi de instituții de învățământ pentru a fi diriginți sunt doar două dintre hotărârile luate de inspectorii școlari cu privire la zona Huși.

Membrii Consiliului de Administrație (CA) al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui au luat, în noiembrie, câteva decizii care vizează elevii și unitățile de învățământ din zona Huși.
Între altele, a fost transferul unui elev de la Seminarul Teologic Ortodox “Sfântul Ioan Gură de Aur” Huși la Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui. Acesta își va continua cursurile în clasa a X-a, la profilul matematică-informatică.
De asemenea, mai mulți directori și directori adjuncți ai unor unități școlare au primit acceptul de a fi și diriginți. Printre ei se numără profesoara Lăcrămioara Simion, de la Școala Gimnazială nr. 1 Tătărăni, și profesorul Daniel Ghiban, de la Școala Gimnazială nr. 1 din Hurdugi.
Membrii CA ai ISJ Vaslui au aprobat și cererea depusă de un hușean pentru eliberarea duplicatului diplomei de bacalaureat de către reprezentanții Colegiului Național “Cuza Vodă” Huși.


Leave a Reply

%d bloggers like this: