John Thomas – Ghidul tinereții fără bătrânețe (VII): Scorul


Adunați punctele pe care le-ați obținut și împărțiți totalul la 232, dacă sunteți bărbat, respectiv la 244, dacă sunteți femeie, pentru a obține scorul de referință bioelectric. Spre exemplu: dacă sunteți bărbat și ați obținut un punctaj total de 1838, împărțiți acest număr la 232 și obțineți un scor de referință de 7,92.

În continuare, folosiți scala de conversie pentru a afla care este vârsta dumneavoastră bioelectrică. În exemplul de mai sus, aceasta este de 70 de ani. Aceasta este vârsta dumneavoastră „reală”!

Scala de conversie a scorului bioelectric (numărul din stânga reprezintă scorul de referință, iar cel din dreapta, vârsta bioelectrică)

0,18 # 18 0,22 # 20 0,30 # 22 0,33 # 24
0,66 # 28 1,1 # 30 2,42 # 35 2,86 # 40
3,3 # 45 3,96 # 50 4,4 # 55 5,28 # 60
6,6 # 65 7,92 # 70 8,81 # 75 11,0 # 80^

Vârsta bioelectrică pe care o aveți ar trebui să vă motiveze să vă evaluați modul de viață și particularitățile trupului. Nu aveți niciun motiv să intrați în panică dacă obțineți o vârstă bioelectrică mai mare decât cea la care vă așteptați! Ea nu este altceva decât o vârstă de referință.

Rețineți: actuala dumneavoastră vârstă bioelectrică este rezultatul întregii vieți pe care ați trăit-o până în prezent. Este evident că aveți nevoie de ceva timp pentru a putea repara pagubele produse. Deocamdată, încercuiți vârsta obținută și scorul care a stat la baza ei. Cei doi indicatori vor trebui recalculați în fiecare an pentru a stabili dacă ați mai îmbătrânit sau, dimpotrivă, dacă ați întinerit.

Vârsta bioelectrică reprezintă un indicator de referință extrem de important. Dacă vârsta dumneavoastră calendaristică este de 27 de ani, iar cea bioelectrică de 39 de ani – așa cum s-a întâmplat în cazul meu atunci când am început procesul de inversare – sunteți foarte aproape de pierderea bătăliei. Gândiți-vă ce impact va avea asupra dumneavoastră fiecare nou an bioelectric adăugat la cei pe care îi aveți deja! Cu cât sunteți mai tânăr, cu atât mai mic va fi impactul unui an în plus. În schimb, dacă aveți deja 35, 40, 50, 60 sau mai mulți ani bioelectrici, fiecare an în plus va însemna foarte mult. De aceea, procesul nu trebuie ignorat, iar măsurile trebuie luate de urgență.

Cu cât sunteți mai bătrân, cu atât mai repede zboară timpul pentru dumneavoastră și cu atât mai accelerat devine procesul de îmbătrânire! Veți „ști” cu siguranță acest lucru atunci când vor apărea primele semne. Cele mai multe apar atunci când vârsta bioelectrică este de 30-50 de ani: problemele de ordin feminin sau masculin, grăsimea/obezitatea, tulburările tiroidei, lipsa energiei, artrita, albirea părului, cancerul, atacurile de cord, scleroza multiplă, fibromialgia, infecțiile urinare etc.

Dacă vârsta bioelectrică este egală sau mai mare decât cea calendaristică, se poate spune că timpul nu mai lucrează în favoarea dumneavoastră. În acest caz, nu mai aveți timp de pierdut! Terminați cât mai rapid această carte și aplicați în viața de zi cu zi ce ați învățat din ea. Răspunsurile pe care le căutați sunt conținute în aceste pagini.

Vârsta mea calendaristică este de 53 de ani, dar cea bioelectrică este de numai 19 ani! Personal, am destul timp înainte, și la fel puteți avea și dumneavoastră, dacă veți transpune în practică sugestiile cuprinse aici.

Indiferent în ce situație vă aflați, aceasta nu trebuie considerată disperată! Trupul bioelectric are o capacitate uluitoare de regenerare. Urmați pașii descriși în această carte și corpul dumneavoastră se va vindeca singur, dovedindu-vă că poate redeveni tânăr.

Pașii care trebuie urmați pentru a redeveni tânăr

– Evaluați-vă scorul și reconsiderați fiecare criteriu în parte.

– Terminați de citit această carte.

– Acționați în conformitate cu cunoașterea recent dobândită.

– Recalculați-vă scorul o dată pe an.

– Învățați să aveți grijă ce cuvinte rostiți și ce gânduri vă trec prin minte. (Citiți în acest sens capitolul Corpul crede fiecare cuvânt pe care îl rostiți).

Fiecare pas pe care îl veți face pentru îmbunătățirea stării dumneavoastră de sănătate – indiferent cât de mic vi s-ar părea pe moment – vă va aduce beneficii uriașe. Mai mulți pași mici sunt mai eficienți decât un singur pas mare. Efectul combinat al mai multor pași este sinergic.

Jocul s-a încheiat

Viața este precum un mare jucător care joacă în trei reprize: până la 33 (de ani), de la 33 la 45 (de ani) și de la 45 la 78 (de ani). La vârsta de 45 de ani nu puteți fi încă siguri, dar la 78 de ani vă puteți considera scos din joc. Dacă doriți să evitați să ajungeți la vârsta (bioelectrică) de 78 de ani încă de la vârsta (calendaristică) de 45, tot ce aveți de făcut este să reduceți vârsta bioelectrică!

De îndată ce un sistem devine excesiv de complex, apare o întreagă suită de experți, cu agendele lor, cu jargonul și vocabularul lor specific. În ceea ce-i privește pe oamenii de rând, acest fenomen trezește resentimente și scepticism referitor la autenticitatea sistemului.

Cele mai multe „adevăruri” care ni se predau și chiar o bună parte din convingerile noastre nu sunt autentice sau nu funcționează. Experții știu foarte bine acest lucru și este important să-l înțelegeți și dumneavoastră. Pentru a învăța regulile jocului și cum pot fi evitați „experții”, vă recomand să citiți cărțile “Dacă doriți să fiți bogați și fericiți, nu mergeți la școală”, “Victoria prin intimidare” și “Căutarea numărului unu”. Primele două lucrări vorbesc în realitate de opusul mesajului inclus în titlu. Cele trei cărți ar trebui să reprezinte o lectură obligatorie pentru elevii din toate clasele. Faceți-vă marele serviciu de a citi aceste trei cărți clasice. Singurul lucru care contează cu adevărat este felul în care stau lucrurile, nu felul în care ar trebui să stea.

Pubertatea – „fereastra” către vârsta de mijloc

Transformarea copiilor în adulți este provocată de hormoni. Atunci când hormonii declanșează acest proces, grăsimea corporală se transformă în mușchi viguroși. Băieții devin niște armăsari nărăvași, iar fetele capătă formele lor specifice, unduioase.

Majoritatea adolescenților se bucură de o sănătate perfectă, în pofida abuzurilor la care se supun. La vârsta de 25 de ani, procesul de degenerare a organelor vitale a început deja. În cazul femeilor tinere, efectele dezastruoase ale pastilelor anticoncepționale asupra corpului fizic încep să se manifeste pe măsură ce receptorii hormonali „se blochează”, caz în care femeile cunosc „iadul pe pământ”.

Între 28-35 de ani, femeile se îngrașă foarte tare, apar problemele tiroidiene, primele ciuperci și infecții urinare, energia dispare, încep probleme menstruale, părul le albește și/sau se subțiază – iar lista nu se oprește aici. Ceea ce dorim să subliniem este faptul că toate aceste tulburări sunt provocate de hormoni, putând fi cu ușurință inversate. Femeile nu sunt obligate să sufere. Secretul constă în a păstra deschisă fereastra „vârstei mijlocii” cu ajutorul precursorilor hormonali. Veți afla mai multe despre acest subiect în capitolele care urmează.

Este dificil să înțelegi dilema umană, dacă nu cunoști forțele cu care acționează știința și medicina, care ne întunecă viziunea și ne tulbură mințile. Odată înțelese aceste forțe, cititorul va realiza foarte ușor de ce secretul tinereții fără bătrânețe poate fi revelat atât de simplu în lucrări precum cea de față, dar nu și în literatura științifică de specialitate.

Adevărații Mari Vrăjitori ai științei și ai medicinei reprezintă o specie în sine. De multe ori, ei se află cu câțiva ani-lumină înaintea epocii în care trăiesc. Din acest motiv, reprezintă o problemă pentru cei care doresc să controleze și să manipuleze societatea. Analele științei și ale medicinei sunt pline de asemenea oameni. Mulți și-au trăit viețile în anonimat, departe de curentele general acceptate. Auzim puține lucruri despre ei, dar impactul pe care l-a avut viziunea lor asupra vieții noastre plutește pretutindeni în jurul nostru – fiind de multe ori asumat de alte nume, recunoscute astăzi. Doar câțiva dintre ei, foarte curajoși, au preferat să funcționeze în interiorul sistemului. Viziunea lor a creat adevărate cratere în lumea științifică, pe care nimeni nu le-a putut contesta sau șterge, indiferent de interesele care l-ar fi mânat.

Eu îi numesc pe acești oameni vrăjitori. Vrăjitorii înțeleg foarte bine direcția greșită în care se îndreaptă știința medicală și dilema care există între adevăr și teoriile în vigoare. De altfel, rătăcirea științei medicale nu s-a petrecut accidental, ci a fost planificată. Totul ține de manipulare și de culisele istoriei.

Să vedem cum a arătat adevăratul peisaj al marilor oameni de știință din domeniul medicinei, pentru a înțelege mai bine în ce constă politica medicală și de ce este necesar să acceptăm asumarea responsabilității pentru propria noastră viață, ieșind din actualul sistem medical oficial.

Marii vrăjitori

Dr. Carey Reams a fost un asemenea vrăjitor. El a avut un al șaselea simț în legătură cu natura, intuind forțele energetice ale vieții care există la nivel subatomic. În această privință, a manifestat din plin toate instinctele și virtuțile geniului.

Ca și alții înaintea sa, Reams știa perfect că știința și medicina s-au rătăcit de pe cărările adevărului. Ele refuzau să vadă ceea ce era evident, preferând să descopere adevăruri care necesitau studii nesfârșite, tot felul de proceduri complicate și nenumărate dovezi!

Reams a îndrăznit să reveleze conexiunea care există între dietă, modul de viață și apariția bolilor. În acest scop, s-a folosit de proceduri simple, necostisitoare, care nu necesitau decât stabilirea pH-ului urinei și al salivei, la care se adăuga o hartă a capilarelor la nivelul globilor oculari. Reams a preferat să nu meargă pe căile bătătorite ale medicinii alopatice. El știa foarte bine că sănătatea și vitalitatea sunt daruri primite de la Dumnezeu. A încercat să redea aceste daruri lumii, dar a fost nevoit să înfrunte ridiculizarea din partea semenilor săi și chiar rigorile legii (aplicate în mod abuziv). (va urma)


Leave a Reply

%d bloggers like this: