John Thomas – Ghidul tinereții fără bătrânețe (XL): Homeopatia


Medicina homeopată studiază influența câmpurilor energetice invizibile între ele și mai puțin influența fizică. Remediile operează pe baza principiului „similarității”. Homeopatia începe de la o substanță care are aceeași frecvență de vibrație ca a bolii pe care își propune să o trateze. Substanța este apoi diluată. Cu fiecare nouă diluție, produsul este divizat, astfel încât să absoarbă diferite frecvențe (10x, 20x, 50x, 100x, 200x etc.). Acest proces este numit potențare, iar remediul poartă numele de soluție „potențată”.

Ideea este de a crea diluții multiple, cu frecvențe de vibrație diferite, care să anihileze” frecvența de vibrație a bolii. Un remediu potențat tratează pacientul pe nivelul celei de-a patra dimensiuni. În homeopatie, diluția și diviziunea adaugă mai multă putere, în timp ce în exemplul de mai sus vopseaua neagră își pierde influența cu fiecare nouă adăugare de vopsea albă.

Diluțiile homeopate diferă fundamental de cele fizice. În primul caz, avem de-a face cu fenomene electrice. Remediile sunt câmpuri de energie concentrată obținute pornind de la frecvențele de vibrație ale unor substanțe „fizice”. Cu cât remediul este mai diluat și mai divizat, cu atât mai mare este energia sa, deci cu atât mai puternic devine el. Logica afirmă că un remediu în care substanța originală este din ce în ce mai slabă – aproape inexistentă – ar trebui să nu exercite nicio influență. Transferul energetic care se produce de la o diviziune la alta pune în încurcătură mintea „științifică”. În cazul de față, logica nu poate avea însă succes căci ea are la bază fizica tridimensională, nu pe cea a fenomenelor care operează în cea de-a patra dimensiune.

Homeopatia manipulează și transferă semnătura electrică (frecvența de vibrație) a unei substanțe către o altă substanță, aplicând astfel principiile rezonanței și transferului. În homeopatie, ceva ce nu ar trebui să existe există totuși. Știința nu poate explica acest fenomen deoarece nu se integrează în modelul său. De aceea, îl ridiculizează și își exprimă disprețul față de cei care cred în el!

Mora este o ramură a homeopatiei. Din punct de vedere electronic, copiază semnăturile energetice și le transferă pacientului, fără a mai folosi remediul propriu-zis. Remediul este plasat într-un aparat de scanat, în care frecvența sa este duplicată, la fel cum scanerul unui computer citește o pagină tipărită și o convertește în coduri și semnale cu care să poată lucra calculatorul. Frecvența duplicată este apoi transferată persoanei bolnave, generând procesul de vindecare. În acest fel, procesul poate fi repetat la infinit, fără a consuma remediul propriu-zis. După cum putem constata, în homeopatie ceea ce pare să nu existe există și se dovedește eficient.

Nu contează dacă o modalitate de vindecare se potrivește sau nu cu teoriile medicale acceptate, cu modelele, dogmele și legile științei. Unicul lucru care contează sunt rezultatele!

Totul este o chestiune legată de numere

Amedeo Avogadro (1776-1856) a fost un chimist italian care a descoperit numere mari în lucrurile mici. El a creat o metodă pentru a estima numărul de atomi dintr-o substanță prin compararea acesteia cu o substanță de referință, al cărei număr de atomi era cunoscut, cel puțin teoretic. Acest număr de referință a fost numit numărul lui Avogadro, în onoarea descoperitorului său. Ca și Reams, Pauling, Caisse, Semmelweis, Carson și Gerson, Avogadro a fost ridiculizat de „colegii” săi pentru viziunea pe care a avut-o. Avogadro a fost un Vrăjitor, iar Vrăjitorii nu au colegi. Din păcate, ei sunt adeseori înconjurați de căței care doresc să-și pună numele pe descoperirile lor.

Substanța de referință a lui Avogadro a fost carbonul 12, într-o cantitate de 12 grame. Atomul de carbon este extrem de mic. În schimb, numărul de atomi care există în 12 grame de carbon 12 este extrem de mare! Este estimat la 602.000.000.000.000.000.000.000!

În homeopatie se consideră că remediul cel mai puternic este cel în care substanța a fost diluată și potențată până la punctul în care nu mai rămâne nimic din substanța sa originală. Din punct de vedere fizic, substanța nu mai există odată ce a depășit numărul lui Avogadro. Logica spune că dacă substanța originală nu mai există, în locul ei nu mai rămâne nimic. Și totuși, un remediu homeopat are o „amprentă” energetică uriașă, deși pare să nu aibă substanță deloc.

Un remediu de 9x echivalează cu o parte la un miliard, un remediu de 30x depășește numărul lui Avogadro cu 30 de zerouri și așa mai departe. Remediile hemovitice sunt combinații de 9x, 20x, 30x, 100x și 200x și asigură o bio-rezonanță în spectru larg, astfel încât să răspundă cerințelor electromagnetice ale corpului, aflate în schimbare.

Îmbătrânirea și numărul lui Avogadro

Numărul lui Avogadro este foarte important pentru procesul de îmbătrânire. Dacă energia pozitivă conținută într-un remediu homeopat de înaltă diluție poate provoca schimbări atât de masive în „bine”, este evident că transferul de energie negativă rezultat dintr-un mod de viață defectuos, dintr-o alimentație nesănătoasă și din folosirea unei ape moarte are efecte absolut dezastruoase pentru viață și longevitate.

Același raționament este valabil și pentru acțiunile și gândurile negative, care produc efecte malefice de milioane de ori mai mari decât evenimentele care au stat la baza lor. Ca și valurile provocate de o piatră aruncată în apa unui lac, fiecare gând și fiecare acțiune negativă dau naștere unui efect exponențial asupra stării de sănătate, manifestându-se prin consecințe negative.

Haideți să comparăm medicina homeopată cu cea alopată, pentru a vedea în ce măsură ne poate ajuta contrastul dintre conceptele lor diferite să înțelegem mai bine procesul de îmbătrânire.

Medicina alopată (convențională) urmărește tratarea bolilor cu ajutorul medicamentelor chimice opuse simptomelor bolii tratate. Medicamentele induc o reacție patologică ce stresează organismul, mergând pe principiul: „opusul vindecă opusul”. O reacție patologică este acea reacție care „induce” boala! Medicamentele sunt prescrise pentru a obține anumite beneficii, dar incumbă un factor de risc, despre care am mai vorbit. Farmacologia recunoaște că toate medicamentele presupun anumite riscuri, provocând daune organelor vitale. Medicina alopată gândește pe termen scurt, urmărind să depășească boala cu ajutorul medicamentelor care șochează corpul, aducându-l într-o stare de boală sub-clinică. Medicina alopată folosește câmpuri puternice de energie orientată către stânga (medicamentele), care afectează organele, țesuturile și glandele. Alopatia este medicina „opușilor”.

Homeopatia este exact opusul alopatiei. Ea este medicina „factorilor similari”, folosind câmpuri energetice pozitive cu frecvențe de vibrație similare, pentru a anihila frecvențele bolii. Homeopatia este o ramură legitimă a medicinii holistice, acționând pe principiul „ceea ce este similar vindecă ceea ce este similar”, astfel încât corpul să nu intre într-o stare de șoc.

Medicina alopată este perfect conștientă de problemele pe care le generează administrarea medicamentelor. Ea merge pe o funie subțire, oscilând între beneficiile pe termen scurt și distrugerea pe termen lung a organelor vitale. Din fericire pentru ea, daunele pe termen lung nu pot fi dovedite. Ele se manifestă sub formă de noi boli, care sunt tratate pe aceeași cale.

Legile newtoniene stau la baza mentalității moderne a chimioterapiei. Așa cum le cunoaștem la ora actuală, farmacologia și medicina se folosesc de cantități uriașe de medicamente pentru a produce un nivel de activitate măsurabil. Știința medicală aplică ciocanul opușilor; homeopatia preferă remediile delicate bazate pe principiul similarității.

Medicina alopată încarcă organismul cu medicamente chimice, până când acestea depășesc capacitatea naturală a rinichilor, ficatului, plămânilor și pielii de a le elimina. Celulele și țesuturile sunt forțate să accepte aceste droguri! Daunele produse corpului bioelectric variază în funcție de tipul și cantitatea de droguri, dar și de durata în care acestea rămân în sistem.

Homeopatia este singura modalitate de vindecare ce merită să fie aplicată de către pacienții și medicii interesați cu adevărat de sănătate. Remediile sale acționează pe nivelurile energetice subtile pe care s-a produs inițial boala.

Homeopatia și agricultura

Agricultura modernă folosește otrăvuri super-puternice pentru a opri atacul insectelor și al buruienilor. Până recent, se foloseau cantități uriașe de otravă. Mai nou, se folosesc cantități foarte mici de otravă, amestecate cu cantități mari de apă. Principiul este homeopatic, dar rezultatele sunt exact opuse.

Fermele și companiile farmaceutice au clonat principiile homeopatiei (diluției, potențării și transferului), deturnându-le în scopuri malefice. Experții se află în stare de război cu pământul și cu locuitorii acestuia.

Acesta este principalul motiv pentru care îmi încurajez cititorii să-și planteze singuri plantele pe care doresc să le mănânce. Plantele cultivate personal pot compensa o sumedenie de greșeli legate de stilul de viață. Alimentele proaspete, vii, sunt un dar de la Dumnezeu. Ele induc celulelor o stare de rezonanță cu principiul „sănătății”!

Gândiți în cifre mici

Americanilor le placă să gândească în cifre cât mai mari – să aibă mașini mari, case mari, mese bogate, operații chirurgicale complicate, sticluțe uriașe cu tot felul de pastile! De fapt, sindromul lui „mare” a devenit atât de generalizat, încât oamenii se plâng că dau sume uriașe de bani pentru niște sticluțe atât de mici!

În chestiunile legate de sănătate trebuie să învățăm să gândim în cifre mici. Mai mult, trebuie să ținem cont de efectele secundare uriașe ale substanțelor energetice negative pe care le introducem în trupul nostru. Trebuie să înțelegem că trupul este afectat deopotrivă de forțele energetice pozitive și negative și că o cantitate „minusculă” de substanțe toxice este suficientă pentru a exercita un efect masiv, pe termen lung, asupra stării noastre de sănătate.

Substanțele chimice ne asaltează de pretutindeni. De aceea, numai oamenii prudenți, care gândesc în termenii numărului lui Avogadro, au șansa de a redeveni tineri! (va urma)


Leave a Reply

%d bloggers like this: