Juniorii de la rugby, în pregătire cu naționala la Izvorani


Programat inițial pentru intervalul 8-14 ianuarie, la Constanța, primul stagiu de pregătire organizat în acest an de Federația Română de Rugby (FRR) pentru categoria de vârstă U20 a fost reprogramat (din cauza condițiilor meteo) pentru 16-26 ianuarie și mutat la Izvorani.
În total, au fost convocați la cantonament 34 de jucători din țară, dintre care șase sunt bârlădeni: Mihai Anichițoaie (linia a II-a), Gabriel Rupanu (mijlocaș la grămadă), ambii membri ai CSS Bârlad, Cristi Marian Chirică (linia a III-a) – în prezent, la CSM Știința Baia Mare, Ștefan Cucoș (centru) – CS Tomitanii Constanța, Codrin Bercu (centru) – CSS 2 Baia Mare și Cosmin-Alexandru Iliuță (aripă) – CS Dinamo.
Reunirea va avea loc pe 16 ianuarie, ora 12, la sediul FRR. Scopul cantonamentului este pregătirea lotului U20 în vederea participării la Campionatul European care va avea loc între 25 martie și 4 aprilie la București și la care vor participa România, Spania, Portugalia, Rusia, Germania, Olanda, Belgia și Elveția.


Leave a Reply