Juniorii U20, în pregătire pentru Campionatul European


Primul cantonament organizat de Federația Română de Rugby (FRR) în acest an pentru categoria de vârstă U20 se va desfășura la baza sportivă a Comitetului Olimpic și Sportiv Român de la Izvorani, județul Ilfov, în intervalul 23-30 ianuarie. În total, au fost convocați 32 de jucători din țară, dintre care nouă sunt bârlădeni: Vlad Vișan (linia a II-a, legitimat în prezent la CSM Știința Baia Mare), Robert Murariu (linia a III-a), Răzvan Belehuz (linia a III-a), Vlad Leica (mijlocaș la deschidere), Codrin Bercu (centru, CSM București), Cosmin Iliuță (centru, CSM București), Cosmin Botezatu (centru), Alexandru Crăciun (fundaș) și Ștefan Iancu (linia a II-a).

Sportivii sunt coordonați de antrenorii Fergus Pringle și Cristian Hildan, kinetoterapeutul Raul Colea, preparatorii Florin Tașcă și Dan Jecu, medicul Vlad Ilie, managerul Silvian Ioniță și analistul video Sabin Vasilescu.

Obiectivul acestui prim cantonament de pregătire al „stejăreilor” U20 este testarea potențialului echipei în vederea formării unui nucleu competitiv înaintea participării la Campionatul European U20, care va avea loc între 7-15 aprilie, la Lisabona, Portugalia.


Leave a Reply

%d bloggers like this: