La un pas de finală


sproting_juniorul1Sporting Juniorul Vaslui a trecut de LPS Banatul Timişoara şi mai are doar un hop de trecut pentru a fi în finala mare.
Sporting Juniorul Vaslui a trecut primul hop de la turneul semifinal al Campionatului Naţional de juniori D, de la Sibiu. Fotbaliştii pregătiţi de Ionuţ Chiochiu s-au impus fără probleme în faţa celor de la LPS Banatul Timişoara, cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Bogdan Baciu, Octavian Cracea şi Andu Manolachi. Vasluienii au mai avut un gol perfect valabil, însă nevalidat, plus două mingi trimise în bară.Astăzi, de la ora 10, are loc finala turneului, dintre Sporting Juniorul Vaslui şi Intersport Sibiu. Gazdele s-au impus în faţa Timişoarei la penalty-uri (4-2), după ce în timpul regulamentar de joc tabela a arătat 1-1.
Vasluienii îşi doresc mult să ajungă în finala de la Buftea, unde au şanse mari să întâlnească Academia “Gheorghe Hagi”, care a câştigat primul joc cu Şcoala “Gică Popescu”, din cea de-a doua grupă semifinală, găzduită de Braşov.


Leave a Reply

%d bloggers like this: