LER – 40 de ani!


Liceul ”Emil Racoviță” Vaslui marchează, în perioada 15-17 noiembrie, un moment important în istoria sa: împlinirea a patru decenii de existență.

Astăzi, la Liceul ”Emil Racoviță” (LER) Vaslui vor începe Zilele Liceului, eveniment care coincide cu împlinirea a 40 de ani de existență a instituției. Cu această ocazie, directorul Daniel Hulubei și colectivul de cadre didactice vor organiza concursuri de cultură generală, lansări de carte, promovarea unor proiecte educaționale, un spectacol și o sesiune de dezbateri, la care sunt invitați elevi, profesori și foștii directori.

Deschiderea manifestărilor coincide cu vizionarea documentarului ”Emil Racoviță”, continuând a doua zi cu un concurs de cultură generală, intitulat ”7×7”, precum și cu balul Bobocilor. O activitate distinctă este ”In memoriam Gheorghe Ciobanu” (fost director, trecut la cele veșnice), urmată de lansarea cărții ”Funcții elementare”.

Vineri, 17 noiembrie, la Casa de Cultură ”Constantin Tănase” va avea loc acțiunea ”Jubileu 40”, prin care elevii vor marca aniversarea a patru decenii de existență a LER printr-un spectacol artistic.


Leave a Reply

%d bloggers like this: