În liga secundă din Cipru


panaitBogdan Panait, fundaşul de 31 de ani care a evoluat la FC Vaslui, joacă la Aris Limassol.

Bogdan Panait, fost jucător la FC Vaslui, a ajuns să joace în liga secundă din Cipru. Evoluţiile sale sunt bune, iar formaţia sa, Aris Limassol, se bate la promovarea în prima divizie. Fundaşul, care are acum 31 de ani, a ajuns şi în Ghencea, în 2006, de la Vaslui, “la pachet” cu atacantul Vali Badea, iar suma plătită pentru ei a fost de 1,5 milioane de euro. Panait a jucat un singur meci pentru echipa lui Becali, cu Farul (scor 3-0). Apărătorul a rezistat doar două luni în tricoul roş-albaştrilor, deşi avea semnat un angajament pe cinci ani.
Acum, acesta traversează o perioadă mai bună, măcar din punct de vedere financiar. Fundaşul s-a transferat la echipa la care evoluează şi Max Nicu, iar evoluţiile sale sunt constant bune. Aris Limassol se află pe locul secund după opt etape, cu mari şanse la promovare.
Panait este un fotbalist cu o vastă experienţă în fotbalul românesc. Între 2001 şi 2003, a evoluat la Petrolul Ploieşti, iar între 2003 şi 2006, la FC Vaslui, pentru care a jucat 74 de jocuri şi a înscris cinci goluri. În 2006, a fost transferat de Steaua, dar s-a întors în scurt timp la FC Vaslui, unde a stat până în 2010. La a doua experienţă la gruparea galben-verde, fotbalistul a bifat 29 de meciuri şi a înscris trei goluri. Din 2010, a mai jucat la CS Otopeni, Politehnica Iaşi, FC Brăila şi Unirea Slobozia.


Leave a Reply

%d bloggers like this: