LPS Vaslui, locul 2 la Cluj


Grupa 2003 de la LPS Vaslui a fost finalista turneului Junior Cup U15 de la Cluj. Elevii profesorului Ionuț Chiochiu au pierdut la penalty-uri finala mare cu Viitorul Cluj, scor 4-5.

Grupa 2003 a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a obținut un nou rezultat remarcabil. Vasluienii s-au clasat pe locul doi la turneul Junior Cup U15 de la Cluj.

Puștii pregătiți de Ionuț Chiochiu au terminat pe primul loc faza grupelor, după 2-0 cu Viitorul Arad, 2-1 cu CSM Reșița și 4-0 cu Viitorul Cluj. În sferturi, LPS a trecut de Ardealul Cluj, pentru ca în semifinale să învingă CFR Cluj, scor 2-0.

În ultimul act, LPS Vaslui a întâlnit Viitorul Cluj, ardelenii impunându-se la loviturile de departajare. La finalul celor 70 de minute regulamentare, scorul a fost 2-2, iar la penalty-uri Viitorul Cluj a câștigat cu 3-2.

La final, vasluianul Tudor Hăulică a primit trofeul de golgheter.

“Încă un turneu reușit pentru grupa 2003 a Liceului cu Program Sportiv Vaslui. Felicitări, dragi copii, pentru jocul prestat, pentru rezultatele obținute și mulțumim pentru imaginea creată LPS Vaslui! De asemenea, felicitări organizatorilor, dar și tuturor echipelor participante la această importantă competiție!”, a declarat Ionuț Chiochiu.


Leave a Reply

%d bloggers like this: