Meci de gală


fotbal judeteanLa Gârceni, etapa a XI-a programează unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale sezonului. Campioana, FC 2007, va întâlni actualul lider al seriei Nord, Atletico Vaslui.

Etapa a XI-a se anunţă una interesantă în liga a patra. În seria Nord, FC Gârceni va întâlni Atletico. Gazdele au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a spera la un loc de play-off. Pentru oaspeţi, o eventuală victorie ar rupe echilibrul dintre locul I şi locul II.
Atletico ocupă acum prima poziţie în clasament, cu maximum de puncte din opt meciuri disputate, iar FC Gârceni, locul trei, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Smart Negreşti, însă la cinci puncte în spatele liderului.
FC 2002 Vaslui are o misiune mai uşoară, urmând a întâlni în deplasare Dinamic Boţeşti, iar Smart Negreşti va juca la Chiţoc, cu SC Lipovăţ.
În seria Sud, liderul, Juventus Fălciu, va veni la Vaslui pentru a juca împotriva celor de la LPS. Derby-ul etapei va fi la Bârlad, unde Viitorul din localitate va întâlni Pajura Huşi. Şi la Murgeni se anunţă un joc interesant între Flacăra şi Vitis Şuletea.

Programul etapei

Seria Nord:
Dinamic Boţeşti-FC 2002 Vaslui
FC Gârceni-Atletico Vaslui
SC Lipovăţ-Smart Negreşti
Vulturul Bălteni-Avântul Zăpodeni
Inter Sport Vaslui-Voinţa Ştefan cel Mare
Victoria Munteni de Jos-Viitorul Văleni
Viitorul Rebricea stă.

Seria Sud:
Unirea Banca-Foresta Zorleni
LPS Vaslui-Juventus Fălciu
Viitorul Bârlad-Pajura Huşi
Olimpia Stănileşti-Multim Perieni
Flacăra Murgeni-Vitis Şuletea
Podgoria Olteneşti stă.


Leave a Reply

%d bloggers like this: