Mini-rugbiștii bârlădeni, la Circuitul Național de la Gura Humorului


În weekend, grupele U8, U10 și U12 din cadrul CSS Bârlad vor participa la Circuitul Național de Mini-rugby, organizat la Gura Humorului.

Cei mai mici rugbiști legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad se vor întrece, între 18-20 august, pe stadionul „Tineretului” din Gura Humorului, județul Suceava, în cadrul celei de-a treia etape a Circuitului Național de Mini-rugby, ediția 2017. Competiția se adresează sportivilor din grupele U8, U10 și U12, în total fiind înscrise 25 de echipe, însumând mai mult de 400 de copii.
Ca și la prima etapă, găzduită de Constanța la finele lunii iunie, când CSS Bârlad a participat cu categoriile U8, U10 și U12, și acum s-a înscris cu cele trei grupe. La U8 (născuți în 2009 și mai mici), alături de bârlădeni s-au înscris ACS Șoimii București, CS Warriors Timișoara, CS Șoimii Câmpia Turzii, CSM Suceava, CSM Sibiu și RC Grivița.
La grupa U10 (2007-2008) participă ACS Șoimii București, CSO Pantelimon, CS Warriors Timișoara, CSS Bârlad, CSM Suceava, CSM Câmpia Turzii, RC Grivița și CSS Gura Humorului.
Nu în ultimul rând, la categoria U12 (2005-2006) s-au înscris ACS Șoimii București, AS Victoria Cumpăna Constanța, CSO Pantelimon, CS Warriors Timișoara, CSS Bârlad, RC Arieșul Mihai Viteazu, RC Antonio Jr, CS Rugby Săcele, CSS Gura Humorului și Amicii Suceava.
Programul a fost deja stabilit: astăzi, de la ora 19, în sala de protocol a Sălii Polivalente CSS Gura Humorului, va avea loc ședința tehnică, iar sâmbătă și duminică, între orele 10-14, se vor disputa meciurile, urmând ca, la final, să aibă loc festivitatea de premiere.


Leave a Reply

%d bloggers like this: