Mobilizare de forțe pentru găsirea hușencei dispărute


Pompierii, jandarmii și polițiștii din județ o căută de zor pe Daniela Mihu, o femeie de 47 de ani care a plecat de acasă pe 27 august.

Ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului de Jandarmi Județean, Inspectoratului de Poliție al Județului și Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui o caută fără odihnă pe Daniela Mihu, 47 de ani, din Huși, dată dispărută de rude după ce a plecat de la domiciliu pe 27 august. Întreaga acțiune este coordonată de prefectul județului Vaslui, Eduard Popica.
“Am constituit echipe mixte formate din polițiști, pompieri și jandarmi, demarând deja căutările în zona unde sunt indicii că s-ar fi deplasat persoana dispărută. Facem apel și la populație: în cazul în care cineva a văzut această persoană sau are informații despre ea, să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112”, a declarat prefectul.
La momentul dispariției, femeia purta pantaloni de culoare neagră, bluză de culoare bleumarin cu motive florale. Era încălțată cu pantofi de culoare gri cu talpă dreaptă și avea asupra sa o geantă de mână de culoare bej. Semnalmente: înălțime 1,60-1,65 m, ochi căprui, păr șaten tuns până în dreptul umerilor, ten deschis, constituție robustă, semn particular – o aluniță sub nara stângă. Este cunoscută cu afecțiuni medicale.


Leave a Reply

%d bloggers like this: