Noi investiţii la Negreşti


primari_negresti_voicu_vasileLocuitorii oraşului Negreşti vor avea parte de câteva investiţii foarte importante. Este vorba despre demararea lucrărilor la noua piaţă agro-alimentară, continuarea asfaltărilor şi extinderea reţelei de energie electrică pe strada Sublocotenent Mitică Vasiliu. Primarul Vasile Voicu spune că, după o perioadă grea, în care oraşul s-a confruntat cu o serie de lipsuri financiare, a venit momentul ca treburile să reintre pe făgaşul normal.
“În Valea Mare, primăria va finaliza asfaltarea celor 2,2 kilometri de drum, în această perioadă lucrându-se la porţiunea care duce spre biserică. În Poiana, vor fi asfaltaţi 2,3 kilometri de drum, până acum fiind făcut terasamentul şi fiind montat primul strat de piatră. Pentru oamenii din aceste localităţi sunt investiţii foarte importante, care le facilitează accesul şi le uşurează viaţa. Ne bucurăm că am putut da şi noi drumul câtorva investiţii, mai ales că ne-am redresat cu greu după perioada dificilă pe care am traversat-o”, a declarat primarul Vasile Voicu.
Extinderea reţelei de energie electrică se va face din fonduri proprii ale primăriei, pe o lungime de aproximativ un kilometru. Asta înseamnă că un număr de 20 de locuinţe vor fi racordate la reţea. Iniţial, lucrările au fost evaluate la aproximativ 100.000 de lei, însă ulterior a trebuit amenajat un post de transformare, motiv pentru care Primăria Negreşti a suplimentat suma alocată cu 50.000 de lei.


Un răspuns pentru: Noi investiţii la Negreşti

  1. Doctorelul says:

    Frumosule las-mi un nr de tel unde sa te pot aborda, caci as vrea sa te am mai pe aproaape.

Leave a Reply

%d bloggers like this: