Nu aduce Moşul ce aduce viscolul! Directori-surpriză


De ieri, Mihaela Lefter este noul director adjunct al Şcolii ”Ştefan cel Mare” Vaslui, iar Andreea Botezatu o secondează pe Daniela Popescu la conducerea Colegiului Economic ”Anghel Rugină”.

Ieri, în şedinţa Consiliului de Administraţie (CA) al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui au fost validaţi noii directori şi directori adjuncţi numiţi cu delegaţie la unităţile de învăţământ unde posturile nu au fost acoperite în urma concursului din toamna anului trecut. Membrii CA i-au cerut Gabrielei Plăcintă, inspectorul general al ISJ, să ţină cont de deciziile luate în acest sens de unele consilii profesorale.
Aşa se face că pentru funcţia de director adjunct la Şcoala ”Ştefan cel Mare” Vaslui, deşi era favorit fostul director Sorin Popoiu, în şedinţa CA de ieri s-a decis numirea profesoarei Mihaela Lefter, care a fost nominalizată de consiliul profesoral al gimnaziului, alături de Carmen Pavel.
La Liceul cu Program Sportiv, a fost acceptată varianta cu Ionuţ Chiochiu pentru funcţia de director adjunct.
La Şcoala ”Mihail Sadoveanu” a rămas director Aurel Felincioiu, deşi fusese propus ca interimar Cristi Enache. Acesta din urmă a renunţat, fiind de acord ca unitatea să fie condusă de o persoană mai cu experienţă.
Şi la Şcoala ”Dimitrie Cantemir”, profesorul nominalizat pentru interimat a renunţat la post, în favoarea directorului Petru Asmarande.
La Liceul ”Ştefan Procopiu”, adjuncţii directoarei Gina Cucoş vor fi Cristian Alistar, Silvia Ionaşcu şi Ina Vlad.
La Liceul ”Mihail Kogălniceanu”, Narcis Aprodu a revenit în funcţia de director adjunct.


Leave a Reply