O nouă acțiune umanitară marca “Solidar”: “Nimic nu se compară cu satisfacția unei fapte bune!”


Nouă familii cu 45 de copii, aflate într-o situație materială precară, au primit daruri din partea voluntarilor hușeni ai ONG-ului.

Joi, 15 iunie, voluntarii filialei Huși ai Asociației “Solidar” Vasui au organizat o acțiune umanitară în satele Tătărăni, Leoști și Bălțați, ocazie cu care au venit cu daruri pentru nouă familii cu 45 de copii.

“Au fost oferite articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și dulciuri. Familiile respective trăiesc din agricultura de subzistență, ceea ce nu e deloc ușor atunci când sunt mai mulți copii. Scopul principal al acțiunii a fost acela de a oferi un sprijin acestor familii pentru susținerea prezenței copiilor la școală”, se arată într-un comunicat al ONG-ului.

Voluntarii hușeni spun că vizita lor a produs o mare bucurie, mai ales pe chipurile copiilor.

“Voluntarii au fost plăcut impresionați de bucuria citită pe fața copiilor la primirea darurilor. Nimic nu se compară cu satisfacția unei fapte bune făcute din inimă și cu fericirea simțită atunci când aduci zâmbetul pe chipul unui copil sărman. Mulțumim donatorilor inimoși și cu suflet mare! Mulțumim doamnei învățătoare Cristina Munteanu și domnului profesor Liviu Lăzan, de la școala din comună, care ne-au însoțit la familii! Îi invităm pe toți cei cu suflet mare să ni se alăture în campaniile noastre!”, a declarat Laura Parfene, coordonatoarea acțiunii.


Leave a Reply

%d bloggers like this: