O nouă tranșă de bilete pentru pensionari


Pentru prima serie din această lună, Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui pune la dispoziția vârstnicilor un număr de 239 de bilete de odihnă și tratament, dintr-un număr de 1.800 de cereri depuse. Beneficiarii vor putea pleca pe 9-10 august.
”În perioada aceasta, am primit o suplimentare de 35 de bilete pentru stațiunile Pucioasa, Târgu Ocna, Lacu Sărat și Bălțătești. Până la acest moment, stațiunile cele mai căutate au fost Sângeorz Băi, Vatra Dornei, Amara, Sovata, Sărata Monteoru, Buziaș, Căciulata, Covasna, Herculane, Băile Felix, dar și cele de pe litoral”, a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui.
Ca și până acum, bătrânii care doresc să intre în posesia unui bilet de tratament trebuie să completeze și să depună o cerere tipizată, însoțită de mai multe documente: cupon de pensie, recomandare de la medicul de familie, adeverință pentru veteranii de război.
Prețurile biletelor sunt foarte convenabile deoarece pentru un sejur de 16 zile se achită maximum 50% din suma înscrisă pe cuponul de pensie.


Leave a Reply