Open Camp 2017


Ieri a început Festivalul de muzică și cultură urbană “Open Camp” Vaslui. La poligonul din Pădurea Paiu, timp de trei zile, în perioada 11-13 august, se vor strânge laolaltă iubitori de hip-hop, rock, punk și alternative.

La Vaslui a început o nouă ediție a Festivalului de muzică “Open Camp”. Evenimentul se află deja la a opta ediție, pe care organizatorii o consideră mult mai valoroasă decât precedenta.
“Open Camp” este structurat sub forma unei tabere de vară, unde, timp de trei zile, tineri din toată țara vor putea asista la concerte pentru toate gusturile. Își vor da concursul peste 20 de formații și artiști individuali.
Pe lângă muzică, vor fi organizate și desfășurate mai multe activități recreative și sportive, menite să facă deliciul celor prezenți: cicloturism, paintball, bibliotecă în aer liber, ecologizare, fotbal pe maidan, proiecții de film, tabără de astronomie și expoziții de artă urbană.
Ecourile evenimentului de la Vaslui s-au extins rapid, astfel că și la această ediție și-au anunțat prezența mii de tineri din afara granițelor județului, “Open Camp” rivalizând cu evenimente de gen mult mai titrate.
Una dintre caracteristicile festivalului este reprezentată de faptul că totul se desfășoară în aer liber, iar participanții vin în majoritate cu corturile, dând culoare astfel locației, și așa mirifice, din inima pădurii.
“Au răspuns anul acesta prezent invitației noastre trupe sau artiști mult mai bine cotați, dintre care amintim Zdob și Zdub, Țapinarii, Fără Zahăr, Ada Milea, Omu Gnom și Frații Grimme. Sperăm ca distribuția de pe scenă, dar și evenimentele din timpul zilei să-i mulțumească pe toți cei prezenți”, a declarat Ciprian Hordilă, organizatorul evenimentului.


Leave a Reply