Partidul România Unită, oficial în lupta electorală: „Suntem pregătiţi să luptăm şi hotărâţi să câştigăm!”


Candidaţii PRU la fotoliul de primar şi la Consiliul Local Bârlad şi-au depus, ieri, dosarele la Biroul Electoral de Circumscripţie.

După ce PSD a spart gheaţa şi a dat tonul înscrierilor în lupta electorală, a venit rândul reprezentanţilor Partidului România Unită (PRU) să-şi depună dosarele de candidatură la fotoliul de primar şi la cel puţin cinci locuri în Consiliul Local Bârlad. Ieri, la ora 14, echipa formaţiunii s-a prezentat la Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) nr. 39, aducând toate documentele cerute de legislaţia în vigoare.
Candidatul la funcţia de primar al urbei, Tiberius Nechita, cel care este şi preşedintele PRU Bârlad, a venit înconjurat de o parte dintre cei care figurează pe lista pentru Consiliul Local, în frunte cu Marcel Vasilache, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PRU Vaslui şi actual consilier local. După ce au verificat, în mare, actele depuse, membrii BEC au anunţat că urmează să le analizeze în detaliu, apoi mâine, în jurul orei 13, preşedintele BEC, procurorul Willi Brojban, va decide asupra validării candidaturilor.
La ieşire, Tiberius Nechita a dat o scurtă declaraţie de presă: „PRU a depus listele pentru alegerile locale din 5 iunie. Avem liste complete cu toţi cei 27 de consilieri locali (inclusiv supleanţii – n.r.) şi cu primar. În tabelele de susţinere, avem peste 800 de semnături şi, pentru că nu avem accente de megalomanie, ne-am oprit. Noi considerăm că orice surplus de hârtie dăunează, în primul rând mediului. Vom intra pe 6 mai în campania electorală, suntem pregătiţi să luptăm şi hotărâţi să câştigăm! Cu ajutorul bârlădenilor, sperăm să realizăm cel puţin cât am realizat până acum. Am dovedit deja că suntem alături de bârlădeni, care ne cunosc de patru ani şi ştiu că am acţionat aşa cum am crezut că este mai bine. Ne aducem aminte de scăderea taxelor la unităţile de alimentaţie publică, de corectarea încadrării greşite a străzilor în categoriile de impozitare şamd. Le mai garantăm bârlădenilor că, atât timp cât noi vom fi în Consiliul Local şi, dacă ne ajută Dumnezeu, şi la primărie, pe aici nu va călca picior de musulman refugiat!”.


Leave a Reply

%d bloggers like this: