Patru medalii la “Crosul 15 Noiembrie”


În weekend, secția Atletism a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a reușit să-și îmbogățească palmaresul cu o medalie de argint și trei de bronz, cucerite la „Crosul 15 Noiembrie” de la Brașov.

 Patru dintre cei 14 atleți ai CSS Bârlad care au participat, sâmbătă, 11 noiembrie, la cea de-a XXVIII-a ediție a Concursului internațional de alergare pe șosea „Crosul 15 Noiembrie”, desfășurat pe străzile Brașovului, s-au întors cu medalii. Doi fac parte din categoria Juniori și sunt antrenați de profesorul Lucian Bolgar, iar ceilalți doi fac parte din categoria Copii și sunt pregătiți de profesorul Vlad Sîrbu.

Primii doi sunt Aura Elena Blioju (Junioară 1), care s-a clasat pe locul VII la Open (clasamentul general, care include și atleții din categoriile Tineret și Seniori) și pe locul II la Junioare 1, și Raul Alexandru Vrabie (Junior 3), care a terminat cursa pe locul III. Ceilalți medaliați sunt Francesca Miron (Copii 1) și Dragoș Ionuț Năstasă (Copii 1), ambii cucerind bronzul. La final, au fost răsplătiți de organizatori cu medalii, diplome și premii în bani (locul II – 100 de lei, locul III – 50 de lei).

Toți au alergat pe aceeași distanță, adică 5.000 de metri, pe traseul parcurs de participanții la revolta anticomunistă a muncitorilor brașoveni de la uzina „Roman” din 15 noiembrie 1987: SC Roman SA (start) – Calea București – Aleea București – Spitalul Județean – SC Hidromecanica SA – Cinema Patria – Teatrul „Sică Alexandrescu” – Prefectura Brașov (sosire).

Ceilalți atleți bârlădeni participanți sunt: Paula Blioju (Junioară 3), Flavia Buligă (Junioară 3), Ștefania Vârlan (Junioară 3), Sorana Țuțu (Junioară 3), Andreea Rusu (Junioară 2), Ana Maria Călin (Junioară 1), Gherghina Izabela Mîzgă (Copii 1), Alexandru Goga (Copii 1) și Ana Maria Iacob (Copii 3).


Leave a Reply

%d bloggers like this: