Pentru iubitorii de frumos: Florile cuceresc centrul Vasluiului


Astăzi, de la ora 11, va fi deschis Târgul de Flori, eveniment găzduit de Centrul Civic al Vasluiului.

În perioada 19-21 mai, în Centrul Civic al muncipiului Vaslui va avea loc a doua ediție a Serbării Florilor. La evenimentul organizat de primărie participă peste 30 de producători din București, Sibiu, Cluj, Brașov, Alba Iulia, Târgu Mureș, Pitești, Iași, Sf. Gheorghe, Galați și din județul nostru (Huși, Bârlad, Negrești, Vaslui).
Preponderent, expozanții sunt societăți comerciale, întreprinderi individuale și asociații familiale, însă la eveniment vor fi prezenți și reprezentanți ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” Iași, care vor pune la dispoziție informații de specialitate.
Vasluienii se vor putea bucura de spectacolul de culori, iar cei interesați vor putea admira, în afară de flori și aranjamente florale, plante exotice, plante ornamentale, semințe și bulbi de flori sau sisteme de irigații.
“Având în vedere succesul primei ediții, ne-am dorit să continuăm cu acest eveniment și să punem temelia unei frumoase tradiții în orașul nostru. Așteptăm toți vasluienii iubitori de frumos, de culoare și parfum să viziteze târgul din Centrul Civic”, a declarat primarul Vasile Pavăl.


Leave a Reply

%d bloggers like this: