Piesă de Woody Allen, pe scena teatrului bârlădean


Astăzi, publicul bârlădean este invitat la o nouă piesă de teatru a celebrului actor și regizor american Woody Allen – „Central Park”. Reprezentația va fi jucată de artiști din București.

Astăzi, în sala mare a Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad se va juca una dintre cele mai de succes comedii americane din ultimii ani. Este vorba despre spectacolul cu piesa „Central Park”, a prolificului regizor și actor american Woody Allen.

Comedia va fi jucată începând cu ora 19 de artiștii bucureșteni Florin Busuioc, Andreea Grămoșteanu, Adelaida Zamfira, Bogdan Talașman și tânăra Ioana Mărcoiu. Regia este semnată de Dragoș Câmpan, iar decorul de Ionuț Lazăr. Prețul unui bilet este de 70 de lei.

„Vă invităm la spectacolul «Central Park» de Woody Allen, care ne spune, în stilul său extrem de comic, povestea a două cupluri new-yorkeze infidele. Personajele, pe cât de elegante și sigure de sine în societate, pe atât de haotice și dezechilibrate în viața personală, sunt confruntate cu tulburătoarele lor secrete. Piesa surprinde atât prin complexitatea relațiilor umane, cât și prin intermediul dialogurilor extrem de amuzante și al situațiilor absurde din care avem senzația că nu va mai scăpa nimeni cu fața curată. Subiectul este la ordinea zilei: adulterul prezent în majoritatea căsniciilor moderne ne oferă, și de data aceasta, un prilej de amuzament, dar și de meditație asupra realității dure pe care, de regulă, o cunoaște toată lumea, mai puțin persoana înșelată…”, ne-a declarat Teodora Spînu, secretarul literar al instituției teatrale bârlădene.

Este a doua comedie de Woody Allen jucată pe scena teatrului bârlădean. În martie 2016, trupa de artiști din cadrul Teatrului „Maria Filotti” Brăila a adus aici spectacolul de succes „Mai cântă o dată, Sam!” (Play It Again, Sam!).


Leave a Reply

%d bloggers like this: