Ploaie de goluri


FC Vaslui a debutat cu dreptul în campionat, într-un meci cu multe goluri.

Star Tătărăni – FC Vaslui a fost meciul zilei în prima etapă a ligii a patra. Cele două echipe au oferit un spectacol de calitate, totul jucându-se cu garda jos.
Gazdele au deschis scorul prin execuția lui Adrian Tăbeică. Încurajați de pe margine de aproximativ 30 de suporteri veniți de la Vaslui, “galben-verzii” au reușit să răstoarne situația grație “dublei” atacantului Cătălin Solomon. Oaspeții au continuat să atace, iar în minutul 40 s-a făcut 1-3, prin Cezar Ionuț. Speranțele Tătărăniului au fost reaprinse de Cătălin Boțu, 2-3 în ultimul minut al primei reprize.
Partea a doua a început bine tot pentru gazde, care au izbutit egalarea în minutul 57, prin același Tăbeică. Bucuria publicului local a fost însă de scurtă durată. Bogdan Moroșan a reușit tripla în doar 12 minute, pecetluind astfel soarta celor trei puncte. Conduse la trei goluri, gazdele au continuat însă să spere, iar în minutul 90, jocul lor ofensiv a dat din nou roade, Ianos Sorin încheind spectacolul fotbalistic la scorul de 4-6.


Leave a Reply