Poftă de fotbal!


În cele șase jocuri ale etapei a doua din liga a patra s-au marcat 33 de goluri, media fiind de peste cinci pe meci.

Etapa a doua din liga a patra a fost una cu multe goluri, în cele șase partide marcându-se de 33 de ori. Meciul etapei a fost cel disputat între FC Vaslui și Hușana Huși. Vasluienii s-au impus cu 4-1, dar oaspeții s-au arătat nemulțumiți de deciziile arbitrilor.
Un alt meci cu miză a fost la Pușcași, unde Racova a remizat cu Sporting Bârlad, scor 1-1, bârlădenii restabilind egalitatea cu cinci minute înainte de final.
FC Gârceni nu a avut nicio emoție în deplasarea de la Tutova, câștigând cu 6-2 pe terenul unei echipe care se anunță o candidată serioasă la retrogradare.
Scorul etapei a fost realizat de Atletic Club Bârlad, care a învins cu 9-1 Multim Perieni.
La Muntenii de Sus, Flacăra a trecut de Star Tătărăni, scor 4-2. Și Vitis Șuletea continuă să adune puncte. În runda a doua, a câștigat în deplasare, scor 2-0, cu Juventus Fălciu. Șuletea este, de altfel, lidera ligii a patra, la egalitate cu FC Vaslui și Flacăra Munteni de Sus, singurele formații cu maximum de puncte.
Rezultatele complete: FC Vaslui – Hușana Huși 4-1 (1-1); Racova Pușcași – Sporting Bârlad 1-1 (1-0); FDR Tutova – FC Gârceni 2-6 (0-3); Juventus Fălciu – Vitis Șuletea 0-2 (0-1); Flacăra Muntenii de Sus – Star Tătărăni 4-2 (3-1); Atletic Club Bârlad – Multim Perieni 9-1 (6-0).


Leave a Reply

%d bloggers like this: