PPDD Bârlad, aproape de „extincţie”


Tibi Nechita - pres PRU Bd (1)La doar câteva luni de la fuziunea prin absorbţie cu UNPR, organizaţia municipală Bârlad a PPDD aproape că nu mai există, după ce majoritatea membrilor au părăsit formaţiunea şi s-au îndreptat către Partidul România Unită (PRU). Urmează ca şi structurile din alte peste 30 de comune din judeţ să înfiinţeze organizaţii locale ale PRU, după ce au decis să-i urmeze pe foştii şefi care au făcut acest pas imediat după fuziunea cu UNPR.
„De la PPDD au venit la PRU aproape toţi sau, mai bine spus, în proporţie de 80-90%. De asemenea, peste 30 de organizaţii la nivel de judeţ vor fi constituite în următoarea perioadă. În octombrie vom alege preşedinţii de organizaţii locale, iar până la 1 noiembrie vom avea în plan să organizăm alegeri şi pentru funcţia de preşedinte de filială judeţeană”, a declarat Tiberius Nechita, preşedintele interimar al PRU Bârlad, în cadrul unei conferinţe de presă.
Acesta a subliniat că, la momentul actual, rămâne candidatul partidului pentru fotoliul de primar al Bârladului la alegerile locale din 2016, însă, dacă va apărea o persoană mai capabilă şi dedicată trup şi suflet, ar putea să-i cedeze locul.


2 răspunsuri pentru: PPDD Bârlad, aproape de „extincţie”

  1. didi says:

    cine e cucuoana din poza??!

  2. ion_ion says:

    Cum cine ? Unealta lui Solomon , cel care si-a luat tainul si a ajuns in consiliul de administratie la Aquavas.

Leave a Reply

%d bloggers like this: