Prefectura reia audiențele


Eduard Popica

După instalarea noului prefect, programul de audiențe va fi reluat în fiecare zi de miercuri, succesiv, la Bârlad, Huși și Vaslui.

La câteva zile de la preluarea mandatului de prefect de către Eduard Popica, instituția a anunțat reluarea programului de audiențe, care va fi realizat de prefect, dar și de subprefectul Mircea Gologan. Primirea cetățenilor care au ceva de discutat cu prefectul se va face în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni, începând cu ora 10, după următorul program: Bârlad (la sediul primăriei – în prima săptămână din lună), Huși (la primărie – în a doua săptămână), Vaslui (la sediul Instituției Prefectului – în a treia săptămână din lună).

“Activitatea de primire a cetățenilor în audiență este gestionată în cadrul Compartimentului de Informare și Relații cu Publicul. Înscrierea în audiență se face la telefonul 0235/316.330 sau personal, pe baza problematicii cu care cetățenii se adresează Instituției Prefectului, până cel mai târziu în preziua (lucrătoare) datei la care este stabilită audiența”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului.


Leave a Reply

%d bloggers like this: