Premiaţi de municipalitate


sporting juniorul_premiereCampioana României la juniori D, Sporting Juniorul, a primit de la Primăria Vaslui o diplomă de excelenţă pentru performanţa obţinută. Momentul festiv a avut loc înaintea jocului amical cu SC Bacău, câştigat de vasluieni cu scorul de 4-0.Sporting Juniorul Vaslui a sărbătorit câştigarea titlului de campioană a României la juniori D şi în prezenţa suporterilor. Sute de tineri şi mai puţin tineri au venit să-i vadă pe campioni la stadionul “Municipal”, aplaudându-i pentru performanţa obţinută. Alături de ei s-au aflat şi reprezentanţii primăriei. În absenţa primarului Vasile Pavăl, vicele Daniel Neacşu a fost cel care a ţinut să le confere puştilor campioni o diplomă de excelenţă din partea municipalităţii. Distincţia a fost atribuită lui Cornel Cracea, cel care a investit şi a crezut în acest proiect şi care a cules primele roade.
A urmat meciul amical dintre Sporting Juniorul şi SC Bacău. Vasluienii nu au avut mari emoţii în faţa adversarului şi au tratat numeroase faze cu multă lejeritate, irosind ocazie după ocazie. Scorul a fost deschis relativ repede de către Octavian Cracea, căpitanul lui Sporting Juniorul, însă apoi, până la pauză, spectatorii s-au mulţumit cu şansele clare de gol irosite copilăreşte de puştii antrenaţi de Ionuţ Chiochiu.
La reluare, vasluienii şi-au adus aminte că mai au până la vacanţă, iar Manolachi a majorat scorul la 2-0. Pentru 3-0 a marcat Iustin Drăgănoaie, ultimul sosit în lotul lui Sporting Juniorul. Tabela a fost închisă de Octavian Cracea, astfel că meciul s-a încheiat cu scorul de 4-0.
În perioada 2-5 iulie, junii Vasluiului vor participa la un puternic turneu internaţional la Presov, în Slovacia, unde participă cele mai tari academii de copii şi juniori din Europa Centrală şi de Est.

Cristi LAPA


Leave a Reply

%d bloggers like this: