Premiați la Cupa BJJ


Toți cei 14 sportivi legitimați la Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad s-au întors acasă cu medalii de la „Cupa României la BJJ”, desfășurată la Chiajna.

La finele săptămânii trecute, Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad a participat la o importantă competiție de arte marțiale, organizată de Asociația “Pro BJJ”, Clubul Sportiv „Absoluto” București și BJJ Belt League România. Este vorba despre cea de-a XI-a ediție a „Cupei României la BJJ” (Brasilian Jiu Jitsu), desfășurată în Sala „Concordia”, din comuna Chiajna, județul Ilfov, pe 17 februarie. Au participat circa 750 de sportivi din România și alte șase țări, în total fiind înscrise 53 de cluburi.

„Kentai Dojo” a participat cu 14 sportivi, care au concurat pe mai multe categorii de vârstă și greutate. Bârlădenii au reușit să obțină patru medalii de aur, șapte de argint și trei de bronz.

Aur au câștigat Raul Dumitrașcu (categoria 12-13 ani), Federico Spiridon (9-10 ani), Laurențiu Chiric (13-14 ani) și Dragoș Chiric (9-10 ani).

Argintul a ajuns la Gabriel Bangrazie (8-9 ani), Patrisia Roșu (11-12 ani), Bianca Ibănescu (12-13 ani), Anastasia Lupu (9-10 ani), Răzvan Sălceanu (14-15 ani), Daniel Sălceanu (16-17 ani) și Gabriel Cruceanu (11-12 ani).

Nu în ultimul rând, bronz au câștigat Rareș Diaconu (8-9 ani), Alexandru Ibănescu (7-8 ani) și Claudiu Lupu (11-12 ani).

„Pe lângă faptul că am obținut medalii, participarea la concurs a fost un bun prilej de a ne verifica nivelul de pregătire tehnico-tactic înainte de Campionatul Național de Kempo Submission. Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute la această întrecere și țin să-i felicit pe sportivii clubului, care au dovedit că sunt luptători foarte buni și foarte tehnici, dar și să le mulțumesc părinților pentru deosebitul sprijin acordat copiilor. De asemenea, vreau să-i mulțumesc lui sensei Tudor Mihăiță pentru invitația de a participa la un eveniment atât de frumos”, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache, președintele Clubului Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad.


Leave a Reply

%d bloggers like this: