Premii la ”Made for Europe”


Elevii vasluieni s-au întors cu două premii I și trei premii II de la Concursul Național ”Made for Europe”, care a avut loc la Craiova.

În perioada 25-28 aprilie, la Craiova, s-a desfășurat Concursul Național „Made for Europe”, organizat de Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar Județean Dolj, destinat premierii celor mai bune produse ale proiectelor europene derulate de instituțiile de învățământ. Județul nostru a avut cinci reprezentanți: Larisa Ioana Bărdiță, de la Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui, Ionela Dănuța Tătaru, elevă la Școala Gimnazială nr. 1 Ivești, Ștefania Chiriac, de la Școala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui, Elena Simion, de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad, și Alexandru Paul Răileanu, de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui.
Alexandru Paul Răileanu, cu parteneriatul strategic Erasmus^ „Comics in Teaching Languages/La BD en classe de langues”, avându-l coordonator pe profesorul Alexandru Mîță, a obținut premiul I. Același premiu l-a luat Elena Simion și Ștefania Chiriac. Premiul II a fost obținut de Larisa Ioana Bărdiță și Ionela Dănuța Tătaru.
”Sunt bucuros că am reușit să iau premiul I la această competiție națională. Se atestă încă o dată munca asiduă pe care atât elevii, cât și profesorii au depus-o pentru realizarea proiectului nostru «Comics in Teaching languages/La BD en classe de langues», eu neputând decât să fiu mândru de succesul proiectului și de rezultatele sale intelectuale. Gazdele noastre au dat dovadă de exigență, astfel că atât de modul de desfășurare, cât și evenimentele cu caracter recreațional au consolidat plăcerea de a participa la acest concurs”, a declarat Alexandru-Paul Răileanu.


Leave a Reply

%d bloggers like this: