Prețuri reduse în stațiunile balneare


Organizația Patronală a Turismului Balnear lansează o serie de programe cu prețuri reduse, prin care turiștii se pot caza cu 330-540 de lei timp de șase nopți, cu mic dejun sau două mese pe zi, într-o stațiune balneară sau pot sta zece zile, cu toate mesele incluse, plătind între 710 lei și 830 de lei. Ofertele din aceste programe sunt valabile pentru intervalul 15 septembrie – 15 decembrie.
Programul “O săptămână de refacere” presupune șase nopți de cazare și două proceduri pe zi și costă 330 de lei de persoană la două stele cu mic dejun, 470 de lei cu două mese pe zi, iar la trei stele prețul urcă la 360 de lei doar cu masa de dimineață și la 540 de lei cu demipensiune.
Prin programul “Decada balneară”, turistul va trebui să plătească pentru un sejur de zece zile, cu toate mesele incluse și două proceduri de tratament pe zi, 710 lei la două stele și 830 de lei la trei stele.
Un alt program, “Hai la băi!”, cu cinci nopți de cazare cu pensiune completă și două proceduri/zi, costă 625 de lei la două stele și 750 de lei la trei stele.
“Wellness balnear”, cel de-al patrulea program special, presupune trei nopți de cazare, două zile de demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscine, saună și sală de sport, două proceduri tip wellness (masaj sau ședință de întreținere facială/cosmetică), este disponibil cu 625 de lei de persoană pentru hotelurile de două stele și cu 650 de lei de persoană pentru patru stele.
La program participă hoteluri din stațiunile Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Tușnad, Băile Olănești, Buziaș, Călimănești-Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Lacu Sărat, Moneasa, Sângeorz-Băi, Sinaia, Saturn, Slănic Moldova, Stâna de Vale, Turda și Vatra Dornei.


Leave a Reply