Prichindeii de azi, fotbaliştii de mâine: Încă un trofeu pentru Sporting Vaslui


sporting_vaslu3iSporting Vaslui, echipă antrenată de Sorin Tătaru, a câştigat Cupa Prichindelul, categoria de vârstă 2005.
Puştii născuţi în 2005 de la Sporting Vaslui au obţinut un nou trofeu. Este vorba despre Cupa Prichindelul, de la Piatra Neamţ. În grupe, juniorii vasluieni au câştigat cu scorul de 8-0 în faţa ACS Ceahlăul 05 Piatra Neamţ şi cu 5-0 împotriva CSM Foşcani.În finală, Sporting Juniorul s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa Ceahlăului. Junii Vasluiului au reuşit să revină de la 0-2 la pauză, câştigând trofeul pe deplin meritat, graţie şi portarului Cosmin Carp, declarat cel mai bun goal-kepeer al turneului. Antrenorul Sorin Tătaru a fost declarat cel mai inspirat tehnician.
“A fost un turneu puternic, cu o organizare ireproşabilă. Felicit echipa pentru modul cum a tratat competiţia. Este un trofeu care ne dă moral pentru întrecerile viitoare”, a spus Sorin Tătaru.
În grupa Vasluiului au fost opt echipe, iar sistemul de joc a fost unul inedit. Cine a pierdut în primul joc a evoluat pentru locurile 5-8, iar câştigătoarea a intrat automat în lupta pentru locurile 1-4.


Leave a Reply

%d bloggers like this: