Primăria Bârlad caută firmă pentru mentenanța semafoarelor


Pentru că a expirat vechiul contract privind revizia, întreținerea și repararea sistemului de semaforizare din Bârlad, primarul Dumitru Boroș dă sfoară în țară pentru a găsi un nou prestator de servicii. Pentru un an de zile, e dispus să dea de la bugetul local între 40.000-75.000 de lei, fără TVA.

Primăria Bârlad aduce la cunoștință că achiziționează serviciile de revizie și întreținere curentă, precum și de reparație a echipamentelor de semaforizare din oraș, prin cumpărare directă. Obiectul contractului presupune nu doar asigurarea serviciilor enumerate, ci și asigurarea pieselor de schimb, valoarea totală estimată (servicii întreținere, manoperă reparații și piese de schimb) fiind cuprinsă între 40.000 de lei și 75.000 de lei, fără TVA.
Firmele interesate trebuie să facă dovada că dețin softul care să permită programarea semafoarelor S400, au personal calificat și cu experiență. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 ianuarie.
Așa cum rezultă din anexa la caietul de sarcini, echipamente de semaforizare există în intersecțiile: Fepa (bulevardul Republicii cu strada Vasile Pârvan), Stadion (bulevardul Republicii cu strada Siret și strada Nicolae Tonitza), Crolux (bulevardul Republicii cu strada General Naumescu), BCR (bulevardul Republicii cu strada Hamangiu și strada Marcel Guguianu), Primărie (bulevardul Republicii cu strada 1 Decembrie), Penny (bulevardul Republicii cu strada Ștefan cel Mare), CEC (bulevardul Republicii cu strada Nicolae Iorga), Cerbul de Aur (bulevardul Republicii cu Bulevardul Primăverii) și Podu Verde (strada 1 Decembrie cu strada Nicolae Bălcescu).
Tot în contract intră și mentenanța ceasului electronic amplasat la intersecția de la primărie (bulevardul Republicii cu strada 1 Decembrie).


Leave a Reply

%d bloggers like this: