Primăria Bârlad s-a mai liniștit: Director executiv cu acte în regulă


Liviu Angheluta

După luni bune în care a fost ocupat cu interimat, fotoliul de director executiv al Primăriei Bârlad și-a găsit stăpân. În urma concursului organizat zilele trecute, economistul Liviu Angheluță, singurul candidat, a fost declarat admis.

 După șase luni de interimat, postul de director executiv al Primăriei Bârlad este ocupat cu acte în regulă de economistul Liviu Angheluță. Numit, în decembrie 2016, de primarul Dumitru Boroș, Angheluță a susținut, pe 8 iunie, concursul organizat la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici București și l-a promovat, ba chiar cu punctaj mare. A fost singurul candidat înscris în luptă și nici nu e de mirare, în condițiile în care aspiranții trebuiau să îndeplinească niște condiții destul de restrictive.

„Da, este adevărat. Liviu Angheluță a fost singurul candidat înscris la concurs și a fost admis cu aproape 90 de puncte din 100 posibile. Concursul s-a desfășurat pe 8 iunie, iar rezultatul a fost afișat în aceeași zi”, ne-a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad.

Angheluță a fost desemnat de edilul șef să preia atribuțiile de director executiv odată cu pensionarea lui Constantin Ciobanu, care a deținut respectiva funcție încă de la revoluție, iar în cursul lunii noiembrie 2016 s-a pensionat pe caz de boală.

În ceea ce privește fotoliul de director executiv adjunct, acesta este încă vacant. Timp de mulți ani, a fost ocupat de Nicolaie Spânu, care în urmă cu mai bine de un an s-a pensionat. Postul a fost scos la concurs, însă nu s-a înscris nimeni.


Leave a Reply

%d bloggers like this: