Problemele se țin scai de Ion Anton


Ion Anton

Fostul mare portar al Viitorului Vaslui și Farului Constanța, Ion Anton, se luptă cu o boală necruțătoare, iar în ajutorul lui au sărit suporterii constănțeni, care i-au donat suma încasată de pe biletele vândute la meciul legendelor de la Farul.

În vârstă de 55 de ani, Ion Anton a aflat în urma unui control că are cancer laringian.

“Ce să fac, domnule, ce să mai sun, ce să mai zic? Sunt supărat! Fac zeci de drumuri între Vaslui și Iași, sunt vai de capul meu! Am două luni de când mi-au descoperit cancerul. Am stat internat la Institutul Regional de Oncologie de la Iași. Am început aici tratamentul, fac chimioterapie și radiochimioterapie. M-am săturat de spitale, de pastile și medicamente, dar ce să fac? O iau de la capăt și sper să mai câștig o bătălie”, spune Anton.

Aflând de problemele cu care se confruntă, suporterii celor de la Farul au sărit din nou în ajutorul fostului portar, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu doi ani. Duminică, în Sala Sporturilor din Constanța a avut loc un meci de fotbal al legendelor de la Farul. Toți banii strânși i-au fost donați lui Anton.

“Suporterii Farului s-au purtat exemplar cu mine și le mulțumesc pentru tot ajutorul! Trebuie să mă rog la Dumnezeu ca totul să se termine cu bine”, a menționat Anton.

40 de foști jucători au participat la evenimentul de duminică seară, printre care Petre Grigoraș, Vasilică Cristocea, Cosmin Pașcovici, Adrian Pitu, Dennis Șerban, Dorel Zaharia și Stelian Carabaș.


Leave a Reply

%d bloggers like this: