RC Bârlad luptă pentru locurile V-VI


La finele celor 14 etape disputate în cadrul sezonului regulat al Diviziei Naționale de Seniori, Rugby Club (RC) Bârlad s-a clasat pe locul V, cu un total de 33 de puncte. Pe primele poziții ale clasamentului se află CS Năvodari (60 de puncte), CSM Bucovina Suceava (48), RC Stejarul Buzău (45) și CS Știința Petroșani (42), iar pe ultimele RCM Galați (25), CSUAV Arad (14) și CS Mănăștur (4).
În timp ce primele patru clasate vor lupta pentru podium, semifinalele fiind CS Năvodari – CS Știința Petroșani și CSM Bucovina – RC Stejarul Buzău, echipa reprezentativă a Bârladului, antrenată de Ioan Harnagea, va încerca să obțină o victorie în fața clujenilor de la CS Mănăștur pentru a avea șanse să termine campionatul pe locul V. Partida se va disputa în weekend-ul 27-28 mai, pe stadionul „Rulmentul” Bârlad.
Tot atunci se va juca, la Galați, meciul RCM Galați – CSUAV Arad. Câștigătoarele acestor două meciuri se vor întâlni în weekend-ul 3-4 iunie, pe un teren neutru, unde vor lupta pentru locurile V-VI, în timp ce învinsele vor juca pentru locurile VII-VIII.


Leave a Reply

%d bloggers like this: