Recital de pian de Moș Nicolae


Raluca Toma

O parte dintre elevii care învață la Școala Gimnazială de Arte „N.N. Tonitza” Bârlad vor petrece într-un mod inedit de Sfântul Nicolae: vor susține un recital de pian în fața colegilor, a profesorilor și a părinților. Evenimentul, intitulat „Vine Moș Nicolae!”, va avea loc pe 6 decembrie, începând cu ora 17, în sala Euterpe a unității de învățământ, și este organizat de profesorul Mihail Manciu.

Micii pianiști care vor susține recitalul sunt Darius-Petru Barbălată, Andreea-Ioana Hanganu, Andreeas Hârțanu, Diana-Andreea Panaite, Lorena-Andreea Sandu, Liu Jin-Shuo-Andrei, Liu Jin-Xi-Ana-Maria, Denisa-Maria Toma și Raluca-Ioana Toma, toți pregătiți de profesorul Manciu. Dacă unii dintre ei sunt neexperimentați, alții au cucerit numeroase premii la concursuri naționale și internaționale.

Un astfel de recital a fost organizat de profesorul Manciu și anul trecut, însă în apropierea Crăciunului. Atunci, audiența a fost delectată cu acorduri de pian interpretate de elevii Rebeca-Ana Maria Anastasei, Darius-Petru Barbălată, Andreea-Ioana Hanganu, Andreeas Hârțanu, Diana-Andreea Panaite, Lorena-Andreea Sandu, Denis Gabriel Tecaru, Ioana-Larisa Chiriac, Alesia-Ioana Roșu, Eduard Iliuță Harapu, Andreea-Maria Stan, Ionuț Gabi Cozmîncă, Denisa-Maria Toma, Raluca Ioana Toma și Maria Căpriță.


Leave a Reply