Regal editorial: Dublă lansare de carte


Astăzi, iubitorii de istorie şi nu numai sunt aşteptaţi la Sala TinArt a Bibliotecii Judeţene, pentru a asista la lansarea a două volume ce aparţin soţilor Cleopatra şi Dan Ravaru.

Sala TinArt a Bibliotecii Judeţene ”Nicolae Milescu Spătarul” găzduieşte, astăzi, o dublă lansare de carte. Este vorba despre volumele „Urcă trenul spre Ardeal încărcat cu militari. 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial”, autor fiind Dan Ravaru, şi ”Asistenţa socială în România contemporană. O radiografie a umanului”, scrisă de Cleopatra Ravaru.

Dan Ravaru se află la al doilea volum dintr-o serie care îşi propune celebrarea centenarului Unirii de la 1 decembrie 1918.

Cea de-a doua lucrare se referă la rolul asistenţei sociale în societate. Este a treia carte a Cleopatrei Ravaru, după ”Zilele demirugului” şi ”Creativitatea artistică la copilul cu dizabilităţi”.

Cele două volume vor fi prezentate de Dumitru Apostolache, Valeriu Lupu, Lucian Lefter şi Laurenţiu Chiriac, invitaţi speciali ai evenimentului.


Leave a Reply