Reuniune la… cafea


HC Vaslui are parte de cea mai originală reunire din istoria clubului, Sandu Iacob invitând jucătorii la o cafea, după ce Alioșa Axinte, administratorul Sălii Sporturilor, s-a încăpățânat să refuze accesul echipei în incintă.

Disputa între directorul CS ”Viitorul” Vaslui, Alioșa Axinte, și HC Vaslui continuă în 2017. Acest sportiv amator, care este și administratorul Sălii Polivalente, se împotrivește sportului de performanță în ceasul al 13-lea, când zilele de șef îi sunt numărate. Motivând cu anumite datorii la închiriere, acest încăpățânat nici nu vrea să audă de echipa de handbal, care are programată reunirea pentru astăzi după-amiază.
În aceste condiții, Sandu Iacob se vede în imposibilitatea de a relua pregătirile, invitându-și jucătorii să puncteze momentul revederii la o cafea. Tehnicianul speră ca lucrurile să revină pe un făgaș normal în cel mai scurt timp, altfel va fi dificil să pregătească a doua parte a campionatului.
În curând, Alioșa Axinte va părăsi lumea bună a sportului pe ușa din dos, cu pecetea că s-a chinuit să distrugă ce este mai valoros în sportul local de performanță. Nu mai punem la socoteală faptul că a reușit să împartă în două tabere colectivul clubului său, pe care îl conduce sub teroare.


Leave a Reply