Roxana Miron, „interfaţa” PSD Bârlad


Roxana Miron - purt cuv PSD Bd (1)La aproape o săptămână de la surprinzătoarea numire a Roxanei Miron în postura de purtător de cuvânt al PSD Bârlad, Adrian Solomon a prezentat-o oficial. În cadrul unei conferinţe de presă susţinute vineri, la sediul de partid din Bârlad, noul purtător de cuvânt al organizaţiei municipale a PSD a adus la cunoştinţă motivele pentru care a fost desemnată.
„Din păcate, se ştiu puţine lucruri despre mine. Cu excepţia numelui, se cunosc unul sau două aspecte, care nici nu cred că au relevanţă pentru public. Sunt sociolog. Am absolvit cursurile Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii Bucureşti. Am făcut un master în Comunicare şi Mass-media în cadrul aceleiaşi facultăţi şi, în prezent, sunt doctorand la Universitatea Bucureşti, pe probleme ce ţin de Cercetare Sociologică Avansată, mai exact Comunicare şi Marketing Politic. În ceea ce priveşte ocupaţia actuală, sunt implicată într-un proiect european de studii doctorale interdisciplinare, împreună cu Academia Română, mai exact cu Centrul de Cercetări Financiare şi Monetare al Academiei”, a declarat noul purtător de cuvânt al PSD Bârlad.
Roxana Miron a subliniat că, în noua calitate, îşi va îndeplini atribuţiile cu seriozitate, eficienţă, respect şi promptitudine. De asemenea, a declarat că nu va fi singură, ci va face parte dintr-o echipă, alături de purtători de cuvânt desemnaţi în cadrul organizaţiilor de femei şi de tineret ale PSD Bârlad, care se va ocupa de comunicarea în campania electorală din 2016.
Roxana Miron are 25 de ani şi, până la acest moment, a fost cunoscută doar prin prisma faptului că, de ceva timp, este iubita lui Ciprian Feraru, consilier local şi actual vicepreşedinte al PSD Bârlad.


2 răspunsuri pentru: Roxana Miron, „interfaţa” PSD Bârlad

  1. idid says:

    …..pai da ….tot relatii si pile

  2. Ion de la raion says:

    De la DNA nu s-a inscris nimeni la PSD sa fie purtatori de cuvant?

Leave a Reply

%d bloggers like this: