Rugbiștii U17, victorioși în primul meci


Pe 7 octombrie, echipa de juniori U17 din cadrul secției de Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a disputat prima partidă din cadrul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) – ediția 2017-2018. Competiția se adresează echipelor de rugby în 15, iar meciul s-a desfășurat pe stadionul stadionul „Rulmentul” din Bârlad, în organizarea CSS Bârlad. Adversar a fost echipa CS Cleopatra Mamaia, care a pierdut partida cu scorul de 13-17 în favoarea bârlădenilor, antrenați de profesorul Florin Ibănescu. La finele minutelor regulamentare de joc, CSS Bârlad a totalizat trei eseuri și o transformare, în timp ce CS Cleopatra a înregistra un eseu, o transformare, o lovitură de pedeapsă și un dropgol.

Cea de-a treia etapă a DNJ va avea loc pe data de 21 octombrie, însă echipa din Bârlad va sta atunci, urmând să joace în etapa a patra, de pe 28 octombrie, în compania sportivilor de la SCM Gloria Buzău. Bârlădenii vor avea avantajul terenului propriu, meciul fiind programat pentru ora 11, pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad.

Trebuie spus că, în acest sezon competițional, CSS Bârlad – categoria U17 va juca în DNJ alături de echipele CS Dinicu Golescu, CS Cleopatra Mamaia, CSM București, LPS Focșani, CNAV și SCM Gloria Buzău.


Leave a Reply